I.v.m. de huidige lockdown zijn wij op het moment alleen online geopend. Vanwege de aanhoudende drukte kan uw bestelling langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Wij doen ons uiterste best deze wachttijd zo kort mogelijk te laten duren. Heeft u vragen, dan kunt u ons het snelst bereiken via info@quip-co.nl of laat een whatsapp berichtje achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij wensen u veel sterkte en een goede gezondheid toe en hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze showroom!

Kom je langs, of heb je een vraag voor ons.

quip&Co
Snelliusstraat 11-c
3846 BT  Harderwijk
 

Contact:

mobiel : 06-3960 4314
(ma-za 9-19 u)
email: info@quip-co.nl
website: www.quip-co.nl
twitter: @quipenCo
facebook.com /quipco
pinterest.com /quipCo
instagram.com /quipenCo

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Parkeren

Er is genoeg parkeergelegenheid nabij onze showroom.

Bezorgen

De producten kunnen door je worden afgehaald in onze showroom. Als je van tevoren laat weten wanneer je komt dan zorgen wij dat het klaarstaat.

Objecten tot 30 kg (max. 176 x 78 x 58 cm) zullen verzonden worden via Post NL. Voor pakketpost vragen wij €6.75 per pakket. De voorwaarden van Post NL van toepassing op deze leveringen.

Als u wilt dat de producten bezorgd worden, is dat mogelijk. Wij hebben voor grote objecten een professionele transporteur die onze meubelen komt brengen. Bestellingen vanaf €499 worden, binnen Nederland*, gratis bezorgen. Voor bestellingen onder de €499 en in het buitenland zijn de transportkosten als volgt:

Tot 100 km :    €35,-
Tot 200 km:    €50,-
Tot 275 km:     €85,-

*Voor bezorging naar de waddeneilanden vragen wij om contact met ons op te nemen. Wij hanteren hiervoor aangepaste tarieven.

Transport naar België, Duitsland en evt. andere landen, is mogelijk. Kosten op aanvraag.

De meubelen worden bezorgt op de begane grond en op etages wanneer deze met een lift bereikbaar zijn. Wij kunnen niet meehelpen met het (naar boven) tillen van de meubelen.

Retour

Via de website/webwinkel bestelde artikelen kunnen, zonder opgaaf van reden, geannuleerd worden. De annulering moet binnen 14 dagen schriftelijk aangemeld worden via info@quip-Co.nl. De koper heeft hierna nog 14 dagen de tijd om het artikel retour te sturen. Het product dient zorgvuldig verpakt en onbeschadigd bij quip&Co aan te komen.
Voor artikelen die bezorgd zijn met de quip&Co bezorgservice zijn wij genoodzaakt de bezorgkosten in rekening te brengen, ook bij retournering van een of meerdere artikelen.

Bijzondere openingstijden

Op de volgende dagen zijn wij gesloten:

zaterdag 12 september 2020
Maandag 14 september 2020

quip&Co 

KvK nr. : 76647110
BTW nr. : NL-003103545-B94
IBAN nr. : NL55KNAB0259858811
BIC code : KNABNL2H

home_seo_img_2

Onze webwinkel is aangesloten bij webwinkelkeur