quip&Co gaat groener!
I.s.m. onze Domotica-partner bieden wij u de mogelijkheid om ook uw energiekosten drastisch te verlagen.
Check uw mogelijkheden!

Kom je langs, of heb je een vraag voor ons.

quip&Co
Snelliusstraat 11-c
3846 BT  Harderwijk
 

Contact:

mobiel : 06-3960 4314
(ma-vr 9-18 u)
email: info@quip-co.nl
website: www.quip-co.nl
twitter: @quipenCo
facebook.com /quipco
pinterest.com /quipCo
instagram.com /quipenCo

 

 

Parkeren

Er is genoeg parkeergelegenheid nabij onze showroom.

Bezorgen

De producten kunnen door je worden afgehaald in onze showroom. Als je van tevoren laat weten wanneer je komt dan zorgen wij dat het klaarstaat.

Objecten tot 30 kg (max. 176 x 78 x 58 cm) zullen verzonden worden via Post NL. Voor pakketpost vragen wij €6.95 per pakket. De voorwaarden van Post NL van toepassing op deze leveringen.

Als u wilt dat de producten bezorgd worden, is dat mogelijk. Wij hebben voor grote objecten een professionele transporteur die onze meubelen komt brengen. Bestellingen vanaf €499 worden, binnen Nederland*, gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de €499 en in het buitenland zijn de transportkosten als volgt:

Tot 100 km :    €35,-
Tot 200 km:    €50,-
Tot 275 km:     €85,-

*Voor bezorging naar de waddeneilanden vragen wij om contact met ons op te nemen. Wij hanteren hiervoor aangepaste tarieven.

Transport naar België, Duitsland en evt. andere landen, is mogelijk. Kosten op aanvraag.

De meubelen worden bezorgt op de begane grond en op etages wanneer deze met een lift bereikbaar zijn. Wij kunnen niet meehelpen met het (naar boven) tillen van de meubelen.

Retour

Via de website/webwinkel bestelde artikelen kunnen, zonder opgaaf van reden, geannuleerd worden. De annulering moet binnen 14 dagen schriftelijk aangemeld worden via info@quip-Co.nl. De koper heeft hierna nog 14 dagen de tijd om het artikel retour te sturen. Het product dient zorgvuldig verpakt en onbeschadigd bij quip&Co aan te komen.
Voor artikelen die bezorgd zijn met de quip&Co bezorgservice zijn wij genoodzaakt de gemaakte bezorgkosten in rekening te brengen, ook bij retournering van een of meerdere artikelen.

Bijzondere openingstijden

Op het moment zijn wij nog alleen online en op afspraak geopend.
Op de volgende dagen zijn wij gesloten:

03 augustus t/m 21 augustus 2022

20 maart 2023

Voor zaken die, op deze dagen, niet kunnen wachten kunt u ons een whatsapp bericht sturen. Deze zullen wij dan beantwoorden zodra we kunnen.

 

quip&Co 

KvK nr. : 76647110
BTW nr. : NL-003103545-B94
IBAN nr. : NL29RABO0355247968
BIC code : RABONL2U

home_seo_img_2

Onze webwinkel is aangesloten bij webwinkelkeur