I.v.m. de huidige lockdown zijn wij op het moment alleen online geopend. Vanwege de aanhoudende drukte kan uw bestelling langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Wij doen ons uiterste best deze wachttijd zo kort mogelijk te laten duren. Heeft u vragen, dan kunt u ons het snelst bereiken via info@quip-co.nl of laat een whatsapp berichtje achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wij wensen u veel sterkte en een goede gezondheid toe en hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze showroom!

Over ons

Dit is onze winkel

quip&Co is een jonge onderneming die met veel passie en plezier wordt gerund door Fabya.

+++   “…Juíst de combinatie van verschillende stijlen maakt een interieur persoonlijk en uniek…”   +++                           

In onze (web)winkel vind je industriële meubelen, industriële lampen en accessoires die we zelf importeren uit India. Dit combineren we met een aanvullend assortiment woonartikelen en accessoires.
De meubelen hebben een authentiek en tijdloos industrieel design, dat naadloos aansluit bij de moderne woonwens. Dit resulteert in een inspiratievolle mix van vooral metalen en houten meubelen voor een uniek, stoer en bijzonder interieur, vol met karakter.

Voor een impressie van ons aanbod kun je terecht in onze webshop www.quip-Co.nl of kom gezellig langs in onze showroom in Harderwijk. Bel ons even voor het maken van een afspraak.
Je kan hier, onder het genot van een kopje koffie of thee, in een sfeervolle omgeving inspiratie opdoen en op je gemak rondkijken.

Zoals gezegd importeren wij bij quip&Co het grootste deel van de meubelen zelf. Dit heeft als voordeel dat we direct contact hebben met de fabrikanten, waardoor we kennis hebben van de arbeidsomstandigheden en weten dat de producten volgens de juiste normen gefabriceerd worden.
Dit houdt ook in dat we lage prijzen kunnen bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Deze manier van werken geeft ons de mogelijkheid om, op bescheiden schaal, een situatie te creëren waarvan alle betrokken partijen zullen profiteren.

Kijk gerust nog verder rond op de website, of kom langs in Harderwijk:

Snelliusstraat 11C
3846 BT  Harderwijk
m. 06-3960 4314

t. @quipenCo
f. facebook.com/quipCo
p.pinterest.com/quipCo
i. instagram.com/quipenCo
e. info@quip-co.nl
i. www.quip-co.nl

+ Wij zijn op zaterdag open van 10:00u tot 17:00u. +
+ Mocht je liever op een ander tijdstip komen; bel even om een afspraak te maken. +