Over ons

Dit is onze winkel

quip&Co is een jonge onderneming die met veel passie en plezier wordt gerund door Lida en Maarten. De basis van onze ideeën ligt in de vele reizen die we gemaakt hebben. Onze voorkeur voor een eclectisch interieur is hier ontstaan en vormt de basis voor de winkel.

+++   “…Juíst de combinatie van verschillende stijlen maakt een interieur persoonlijk en uniek…”   +++                           

In onze (web)winkel vind je industriële meubelen, industriële lampen en accessoires die we zelf importeren uit India. Dit combineren we met een aanvullend assortiment woonartikelen en accessoires.
De meubelen hebben een authentiek en tijdloos industrieel design, dat naadloos aansluit bij de moderne woonwens. Dit resulteert in een inspiratievolle mix van vooral metalen en houten meubelen voor een uniek, stoer en bijzonder interieur, vol met karakter.

Voor een impressie van ons aanbod kun je terecht in onze webshop www.quip-Co.nl of kom gezellig langs in onze winkel in Putten. De winkel is geopend op zaterdag van 10-17. Als je op een ander moment wilt langskomen in de winkel is dit ook vaak mogelijk. Bel ons even voor het maken van een afspraak.
In het karakteristieke pand, waarin wij zijn gevestigd, heeft altijd een smederij gezeten. Er zijn nog vele details en sporen zichtbaar van de oude werkplaats, wat een gezellige en nostalgische sfeer teweeg brengt. Je kan hier, onder het genot van een kopje koffie of thee, in een sfeervolle omgeving inspiratie opdoen en op je gemak rondkijken in onze 300 m2 grote showroom.

 Vooraanzicht pand

Zoals gezegd importeren wij bij quip&Co het grootste deel van de meubelen zelf. Dit heeft als voordeel dat we direct contact hebben met de fabrikanten, waardoor we kennis hebben van de arbeidsomstandigheden en weten dat de producten volgens de juiste normen gefabriceerd worden.
Dit houdt ook in dat we lage prijzen kunnen bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Deze manier van werken geeft ons de mogelijkheid om, op bescheiden schaal, een situatie te creëren waarvan alle betrokken partijen zullen profiteren.

Kijk gerust nog verder rond op de website, of kom langs in de winkel:

Papiermakerstraat 9-j
3881 BK Putten
t. 0341-355 165
m. 06-4796 8581

t. @quipenCo
f. facebook.com/quipCo
p.pinterest.com/quipCo
i. instagram.com/quipenCo
e. info@quip-co.nl
i. www.quip-co.nl

+ Wij zijn op zaterdag open van 10:00u tot 17:00u. +
+ Mocht je liever op een ander tijdstip komen; bel even om een afspraak te maken. +